Partners

Sinds 2016 is BloggerMedia hét blog platform van Nederland. Destijds werd dit platform opgericht door 5 zeer ambitieuze jongeren. De passie van deze jonge ondernemers was om nieuws te schrijven aan de hand van hun eigen bevindingen en journalistieke doorbraken. Door deze blog te starten konden zij hun verhaal kwijt over een groot kaliber van verscheidene onderwerpen. Omdat niet elke oprichter even kundig was met de techniek om websites te maken, hadden zij hier hulp voor aangenomen. Dit is gedaan door meerdere samenwerkingen te starten met andere ondernemers. Hierbij introduceren wij onze partners van BloggerMedia.

 

LSEI

LSEI is een IT-bedrijf dat BloggerMedia helpt om alle softwarematige zaken op te lossen. Dit is een extreem kundig bedrijf dat voor scherpe tarieven bedrijven helpt. Voornamelijk om een groot deel van hun technische gebreken uit te besteden. De werkzaamheden die LSEI voor BloggerMedia uitbesteed zijn voornamelijk internet en information beveiliging, systeembeheer en ontwikkelingen aan de website.

 

Advocaat LTD.

Advocaat LTD. is een advocatenbureau en tevens een van de partners van BloggerMedia. Dit bedrijf helpt met het voldoen aan wet- en regelgeving en ook dat BloggerMedia alle zijn bedrijfsactiviteiten uitvoert conform aan de wet. Er wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met de compliance aan de AVG,  de Cookie-regeling en auteursrecht. Met trots kunnen wij zeggen dat we al meerdere jaren met grote tevredenheid partner zijn van Advocaat LTD.

Partners BloggerMedia
Samenwerking met de partners van BloggerMedia

Zoals uit de vorige alinea’s blijkt is Blogger Media’s grote succes niet alleen te danken aan de loyale en integere interne-medewerkers maar ook aan de externe partners. Mede door hun expertise hebben wij onze grote bezoekersaantallen, interactie met gebruikers en de geweldige website te danken aan onze partners. Na deze vele jaren van ondernemen blijkt maar weer dat het leven en het ondernemerschap een stuk gemakkelijker is als je goed gebruik maakt van je netwerk. Ook maakt dit je bedrijfsvoering een stuk professioneler omdat de niche zaken worden uitgevoerd door een externe partij waar alleen maar professionals werken. Mocht uw nog verdere informatie willen over dit platform, schroom dan niet om onze over-ons pagina te verzoeken.